WHAT'S IN MY BEAUTY CASE?

7:49:00 AM


I’ve always wanted to do one of these posts and figured since it’s been super quiet around here I would share today! Anywaysss here’s what I’m carrying in my purse :)
I have tried to minimize this cosmetic bag numerous times to no avail. Usually I only worry about my eyeliner, liptint and blush on bbbbuttttt I feel like I can't live without any of these items! LOL! Seriously TT__TT I carry way too much stuff inside my purse, in fact what's in this picture is just a fraction of what I have in there. so i will show you guys what's actually in my beauty case :



Keterangan Gambar :

1. H&M Beauty Case
2. Etude House Fresh Cherry Tint (#RED)
3. Lioele Princess Mirror (HOT PINK)
4. Skin Food Cookie Blusher (#06 WINTER CHERRY)
5. Sephora Felt Tip Liner (Black)
6. NYX Super Skinny Marker (Black)
7. Shu Uemura Eyelash Curler
8. NYX Stick Blush
9. Skin Food Sharpener
10. Dolly Wink Volume Mascara
11. Maybelline Volume Express
12. Holika - Holika Magic Pole Mascara
13. Sephora Lush Flus Lip & Cheek Stain (#03 ROSE)
14. Tony Moly Backstage Liner (BLACK)
15. Etude House Dear my Crystal Gloss (#CPK 001)
16. PeriPera Peri's Tint Marker (#1 Plum Stain)
17. PeriPera Peri's Tint Water (Red)
18. Etude House Brush
19. Etude House Color My Eyebrow (Dark Brown)
20. Masami Shouko Eyeliner Brush
21. Etude House - Easy Brow Pencil (Dark Brown)
22. Etude House Drawing Eyebrow (#01 Dark Brown)

(Note : Aku jarang berpergian membawa bedak atau pun BB Cream, karena enggak akan dipake juga hehehe.. cukup pakai sekali sebelum pergi dan aku jarang memakai bedak lol)

Thanks for reading my blog ^^


You Might Also Like

44 komentar

  1. I adore your purse <3 Nowadays I don't bother carrying all my makeup because I only need to touch up on my lips. It took me awhile to let go of my makeup though xD

    http://lacy-rose.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear ^^
      honestly i only need blush on and liptint, but i just cant go without them lol
      i just followed you, nice blog ^^

      Delete
  2. wuaa completee banget isi tasnya, klo aq saben pergi pasi gak bisa lepas sama lip tint ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sama dear, kayaknya liptint prioritas bgt yah hahaha ^^

      Delete
  3. makeup pouch-nya girly banget, pink dan biru :)

    ReplyDelete
  4. unyu2 semua stuff nya ka.
    ntar kalo boleh atau kalo bisa, ka sasyachi post what is in bag nya juga doong. hihiii

    ReplyDelete
  5. Very complete :D and very cute bag too ^^ anw I just followed your blog, would be very happy if you could drop by/follow mine too http://peachysweetness.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. huaaaa unyuu semuaaa pink is never boredddddd i adore you sasyaaa :)lucu bgt stuff nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesh yesh!! i love pink so much TT

      Delete
  7. waw beauty pouchnya lucu banget <3
    isinya juga komplit banget say, haha. kalo aku meski bawa banyak pun pasti jarang ada kesempatan (malas sih sebenarnya haha) untuk touch up :p

    www.mimoyoja.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ahh kaca liole beli dmanaaa ,,, aku cr d chicprincessa sisa softpink ;( hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di www.michastore.weebly.com ada tapi lagi sold out 22 nya T_T

      Delete
  9. I love ur eyebrow..been dying to look forward ur tutorial..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh sabar yah nanti aku buat tutorial alis shinchan lol

      Delete
  10. woaaah,muat banyaaaak sekali *o* ampe bisa bawa brush ama kaca segede itu jugaa

    btw new follower here,mind to follow back my blog?
    chocolatestrawberrylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. case nya lucuuu >,<
    aku juga selalu bawa banyak gitu lol :p

    http://alexandragunawan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasih dear *_*
      iya kayaknya barang cewe sll ribet deh TT_TT

      Delete
  12. your cosmetic pouch is so cute, i love it!:) http://colorfulneige.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. makeup bag nya cantik kak :D
    kalo aku cuma bawa blotting paper, lip balm, tissue, a comb, a lipstick, hand sanitizer, mirror, pokoknya blotting paper sama lipbalm yang paling penting, soalnya ga pernah touch up lagi.

    would you mind to visiting mine too :D
    http://thecupcakephilosophy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear~~ memang lucu banget ^^
      aku touch up cm blush on + liptint, tp gak tau knp kayaknya smua harus di bawa T__T

      Delete
  14. Wah..sista.. saya mau nih belajar dari sista untuk make up.. lengkap itu isi nya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ketauan tau itu isi tas makeup pemula dear :)

      Delete
  15. Susah emang buat jauh dari makeup.. ada kepuasan tersendiri melukis wajah.. hehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa bener sekali ^^ meskipun masih pemula hehe

      Delete
  16. Hi darl,
    I nominated you at versatile blogger award

    http://laceylady-bee.blogspot.com/2013/04/the-versatile-blogger-award.html

    x.o.x.o
    Shanice

    ReplyDelete
  17. i am soooo excited with the eyeliner babe!

    follow me back okay ^^
    dianzara.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tony moly backstage eyeliner? hehe

      Delete
  18. Cute banget pouchnya kak sasyaa! Serba pink ketauan nih. pink blooded sone bgt!! Bikin video tutorial make up dong kaaak͵ pastibanyak yg nungguin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe i love PINK!! sebelum tau warna fandom juga udah cinta PINK!! : )
      InsyaAllah ya, pengennya gitu tapi gak ada yang nge-shoot nya nih TT__TT

      Delete
  19. Walaupun udah yang paling essential tapi pasti bakalan nambah-nambah terus ya kak?
    mari salahkan korean products yang luculucu dan bikin meledak makeup pouch x_x

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAHKAANNNNNN!! pffttt *bokek terus

      Delete
  20. Everything in your pouch (oh, and the pouch itself) are so cute n pretty! Thinking of making this kindof post too but my make up pouch is nowhere near this cuteness lol, i don't really touch up when i go out (except for lippies) so i don't bring (too) much suffs hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesh yesh~~ thank you dear i am so in love with my purse :))
      come on pls posting whats in your bag, im curious ^^

      Delete
  21. so lovely post,already following you!
    would be really glad if you follow me too xoxo
    byangchee.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. and i just nominated you for liebster award,check this out :)
    http://byangchee.blogspot.com/2013/04/liebster-award-yayy.html

    ReplyDelete
  23. i love everything on your purse!

    ReplyDelete

YOUR LUCKY NUMBERS