[GET THIS LOOK] TAEYEON FASHION AIRPORT 210513

Thursday, May 30, 2013


Hai girls ini adalah postingan pertamaku untuk "get this look". Karena aku ngefans berat sama Taeyeon member SNSD, dan selalu suka gaya berpakaian nya jadi kepengen share tentang gaya fashionable artis-artis Korea di luar panggung and Here’s how to get the look from simple pieces or from items you already have in your closet! :)

[SPONSORED REVIEW] PRINCESS MIMI SERIES #ALMOND LENS


Hola hola good girls bad girls :) How are you all today? Yesterday I've just received my mail and known that my circle lenses came >.< Aku pengen banget mencoba softlens ini karena aku punya Princess Mimi Series #Chocolate dan aku cinta sekali <3 i always looking for some natural lenses that blend well with my iris and enlarge at the same time. Seneng sekali LSHOP SOFTLENS sponsorin aku sepasang softlens Princess Mimi Series #Almond :)

NINE MUSES HYEMI MAKEUP TUTORIAL

Tuesday, May 28, 2013


Anyyeong haseyo~~! *nyengir* Hari ini aku akan buat makeup tutorial salah satu member Nine Muses yaitu Hyemi. Iseng buat ini karena pas kemarin aku ulang tahun temen cowok ada yang request untuk bikin tutorial makeup nine muse hahaha~! Langsung simak yuk... ^^

4 EASY HAIRSTYLES USING PONYTAIL HAIR CLIPS EXTENSION

Friday, May 24, 2013

Hi girls~! Hari ini aku akan buat tutorial gaya rambut yang sangat mudah diikuti dan dapat digunakan sehari-hari, Disini modelku memakai PONYTAIL HAIRCLIP sponsor dari -click this link- : LOOK DE LOOP SHOP thank you  ^^;

HOW TO GET A GOOD SKIN WITH MILK

Thursday, May 23, 2013


Memiliki kulit yang bagus dan sehat adalah impian semua wanita. Makannya kali ini aku akan memberikan tips untuk perawatan dirumah. Sungguh sederhana dan mudah di terapkan dirumah, lho!

CANDY NAILS TUTORIAL

Tuesday, May 21, 2013


Hi guys! Today I have a fun post for you, because today is my birthday so candies are everywhere and its CUTE! hehe~ Here's the tutorial for the Candy Nail Art, check it out!

[SPONSORED REVIEW] BIGBIG EYE NEO SERIES #BROWN SOFTLENS

Friday, May 10, 2013


Hola girlss~~~ another sponsored review on my blog ^^ 
A while ago I reviewed GEO SOFTLENS XTRA FOREST contact lenses, 
Sekarang aku mau review softlens warna coklat ahh~~ ^^ Thanks to @SACHISOFTLENS send me pairs of lenses. Anyway, you can visit Instagram SACHI SOFTLENS and follow them on twitter @Sachisoftlens :)

ETUDE HOUSE CC CREAM NO.2 #GLOW REVIEW

Monday, May 6, 2013


Hello girls, ini adalah postingan kedua ku di bulan Mei hehe~ Dan yayy nya lagi MICHA STORE kasih aku 1 CC Cream, dan aku pilih #2 Glow Kenapa? karena kulitku bener-bener kering kerontang jadi aku pengen kulitku sedikit terlihat glowy dan lembab. Yang penasaran sama CC Cream Etude House harus baca review-an ku dulu, semoga membantu yang masih ragu untuk membeli CC Cream Etude House ^^

PERIPERA PERI'S TINT MARKER #1 PLUM STAIN REVIEW

Wednesday, May 1, 2013


Holaaaaa *giggles* Today, i will review Peri's Tint  Marker by Peripera and last month i reviewed -click this if you missed it -> PERI'S TINT WATER #CHERRY JUICE :) Happy reading~