7:56:00 AM

Hola hola good girls bad girls :) How are you all today? Yesterday I've just received my mail and known that my circle lenses came >.< Aku pengen banget mencoba softlens ini karena aku punya Princess Mimi Series #Chocolate dan aku cinta sekali <3 i always looking for some natural lenses that blend well with my iris and enlarge at the same time. Seneng sekali LSHOP SOFTLENS sponsorin aku sepasang softlens Princess Mimi Series #Almond :)

Lens detail
Brand : GEO Medical
From : South Korea
Series : Princess Mimi
Colour : Almond
Diameter : 14.5
BC : 8.6
Duration : 1 year

Foto di tempat terang :) Kamu juga bisa liat fotoku memakai Softlens Princess Mimi #Almond di : NINE MUSES HYEMI MAKEUP TUTORIAL  =)

Warna softlens nya natural banget kan? :)
(Taken by iphone 4s)

Overall :
- Lens ini memberikan efek mata besar yang natural, tidak terlalu besar dan terlihat aneh ketika kamu pakai hihi. 
- Softlens ini bener-bener nyaman, bahkan aku merasa seperti tidak memakai softlens (ini beneran apa adanya bukan promosi) :)) Even after 8 hours of wearing them they're still comfortable!
Geo Softlens is the best lenses I own! The most comfortable, natural and great design. Kalo kamu belum pernah mencoba circle lens, dan pengen warna coklat yang natural, I highly recommend you get these lenses! :)

RATING : 5 Cupcakes ^^

where to buy?
Princess Bambi Series #Almond Brown Softlens by LSHOP SOFTLENS
Twitter : LShop_Softlens
FB : LShop Softlens
SMS / WA : 083840886978


“Haters don't really hate you, they hate themselves,
because you're a reflection of what they wish to be” 

"When you choose to see the good in others, 
you end up finding the good in yourself"

Thanks for reading my blog <3

You Might Also Like

7 komentar

  1. motifnya lucu ^^
    btw, bener banget tuh ada haters karena kita lebih baik dari mereka..
    haters jadiin aku malah makin semangat buat berkarya..hihi
    Cayoo! :)

  2. These look so nice. I'm still waiting for mine to arrive T_T

  3. you're beautiful and gorgeous! love your blog. :D
    i'm new on the blog-things, and i've started my blog today.
    i follow you :D

    mampir yah

  4. order softlens ini juga setelah baca blog kamu :)

  5. order softlens ini juga ke LSHOP SOFTLENS setelah baca blog kamu :)

  6. Wow Nice post, your blog post is amazing !

    I accidentally drop by your blog uninvited and found your interesting blog . The layout of your blog and information is wonderful.

    I really enjoy browsing your blog.

    Your blog post is mostly about Fashion and beauty stuff.

    If you need additional beauty ideas that enhance your eyes, making them brilliantly bright and beautiful, you may want to check out

    www.contactlensxchange.com for more exciting brand colored circle lenses.

    Enjoy and stay pretty :)